Magische, onvergetelijke herinneringen

Mexevents is jouw eventplanner

prikkel je zintuigen

Mexevents creëert een magische en onvergetelijke sfeer voor jouw event. Of dat nu een themafeest, een thuisfeest, een babyshower of een zakelijke event is; Mexevents verzorgt het allemaal zowel in het binnen- als buitenland. Van entertainment tot catering, decoratie en styling in de kleinste details; Mexevents zorgt voor een totale ervaring die jij en je gasten niet snel zullen vergeten!

Styling van jouw event

making memories

Wil je met ons magische en onvergetelijke herinneringen maken? We leren jou en je droomevent graag kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij maken je dromen waar. Tijdens onze kennismaking bespreken we je wensen en de mogelijkheden. 

Jullie kunnen Mexevents inzetten voor de styling, maar ook voor de gehele organisatie van jullie event!

Mexy

Mijn naam is Mexy Aerts, ik zorg voor een magisch event wat niemand ooit zal vergeten. Lees meer >>

Diensten mexevents

Hieronder een kleine greep uit hetgeen Mexevents doet. Klik op de button voor meer informatie. Heb je een ander uniek idee waarvoor je een planner nodig hebt? Mail mij dan, ik denk (en plan) graag met je mee.

Blogs Mexevents

Babyshower do's & don'ts

Hoe organiseer je een baby shower als verrassing voor de mama to be? Wij hebben wat baby shower tips voor je verzameld. Weet je meteen wat je allemaal wel en vooral ook beter NIET kan doen ūüėČ . Heb jij zelf nog leuke baby shower tips? Deel ze gerust!

Lees meer »

10 thema idee√ęn

Themafeesten blijven in trek, alleen het onderwerp veranderd. Dit worden 3 inspirerende minuten. Bedenk eens hoe jouw bedrijfsfeest of thuisfeest eruit zal zien als themafeest met deze een van deze thema's. Negen van de tien idee√ęn laat je wellicht aan je voorbij gaan maar dat tiende idee is misschien wel een match. Doe ermee wat je wilt. Onthoud wel: een thema zorgt altijd voor meer verbinding, meer connectie en meer gespreksstof onder de aanwezigen.

Lees meer »

Alles wat je moet weten over de babyshower

Overgevlogen naar Nederland: de babyshower! Steeds vaker worden er feestjes georganiseerd waarbij de mommy to be in het middelpunt wordt gezet en waar de roze en blauwe feestartikelen een absolute must zijn. In deze blog lees je alles wat jij moet weten over de babyshower.

Lees meer »

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavi√ę, samen op avontuur in Marokko‚Ķ Er zijn zoveel prachtige landen om ons heen om te trouwen. En waarom ook niet? Het is j√ļllie dag, en die vier je precies zoals je zelf wilt!¬†Maar wat zijn nu¬†de mooiste trouwlocaties in het buitenland? Een lastige vraag met subjectief antwoord natuurlijk, maar in deze blog vertel ik je over enkele van mijn favorieten trouwbestemmingen in het buitenland!¬†

Lees meer »

Geslacht baby vertellen of niet?

Gender Reveal feestjes met gender reveal taarten, gender reveal shooters en gender reveal versiering. Tegenwoordig houden de meeste mensen een Gender Reveal feest. Maar ben jij degene die twijfelt? Wil je het geslacht wel vertellen? Of wil je het voor jezelf houden? Of wil je het past weten als je baby wordt geboren?

Lees meer »

5 redenen waarom elk bedrijf een bedrijfsfeest moet organiseren

Op de een of andere manier heeft de term bedrijfsfeest voor sommige bedrijven een negatieve klank. Lang niet alle medewerkers zitten op een feest te wachten, er zijn geen vrijwilligers voor de feestcommissie en het kost ook nog eens veel geld. Waarom zou je dan een bedrijfsfeest willen geven? Is het niet gunstiger dat hele jaarlijkse feest lekker over te slaan? Fout! Er zitten namelijk veel voordelen aan een bedrijfsfeest die je misschien nog helemaal niet kent. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet om je te overtuigen van het nut van geven van een feest voor jouw personeel. 

Lees meer »

5 praktische tips voor een evenement in het buitenland

Wij Nederlanders denken vaak groot. En omdat ons landje nu eenmaal klein is, belanden we daarom vaak over de landsgrenzen. Wil je graag iets in het buitenland organiseren? Voor vrienden of bijvoorbeeld voor klanten van een Nederlands bedrijf, of juist gericht op de bevolking van het desbetreffende land? Hierbij geven we vijf praktische tips, maar je kan natuurlijk altijd Mexevents inschakelen voor de gehele organisatie.

Lees meer »

Do's and don'ts trouwen buitenland

Trouwen op een parelwit strand in een ver buitenland: het is de droom van veel stellen. Maar je moet wel blijven ‚Äėsmeren‚Äô als je niet als een kreeft het ja-woord wil geven aan je geliefde. Het komt namelijk nog wel eens voor dat mensen keihard verbranden tijdens hun huwelijksdag.

Lees meer »

Zwangerschapsaankondiging

Gefeliciteerd, waarschijnlijk weet je dat je zwanger bent en ben je op het punt beland om je zwangerschap aan te kondigen. Spannend niet waar? Er komt een heel nieuw hoofdstuk in je leven. Je kunt vast niet wachten om je zwangerschap bekend te maken. Lees snel verder want ik geef je 4 manieren om je zwangerschap aan te kondigen.

Lees meer »

deel onze pagina