Zwangerschapsaankondiging

Gepubliceerd op 20 september 2020 om 20:55

Gefeliciteerd, waarschijnlijk weet je dat je zwanger bent en ben je op het punt beland om je zwangerschap aan te kondigen. Spannend niet waar? Er komt een heel nieuw hoofdstuk in je leven. Je kunt vast niet wachten om je zwangerschap bekend te maken. Lees snel verder want ik geef je 4 manieren om je zwangerschap aan te kondigen.

Wanneer maak je je zwangerschap bekend?

Eerst even de eerste vraag, want wanneer maak je nu je zwangerschap bekend? De meeste aanstaande moeders maken de zwangerschap tussen de 10de en 12de week bekend.

Bij de verloskundige wordt er vaak een echo gemaakt rond de 12e week. Dan weet je of alles goed gaat met het kindje. Echter, als je je niet goed voelt, is het toch wel fijn om je (schoon)ouders eerder te vertellen dat je zwanger bent, zodat er rekening gehouden kan worden met jouw hormonen 😉

Kies vooral zelf wanneer jij het wilt vertellen, er is geen goed of fout moment.

Zwangerschap op een originele manier bekend maken, je doet het zo:

kraskaart 'we krijgen een baby'

Je besteld deze kaarten voor slechts 1,75 per stuk. Je kunt dus een paar kraskaarten bestellen voor je familie en vrienden. Deze kraskaarten doe je in een envelop en geef je aan de ontvanger. De ontvanger moet echt iets doen met de kaart en zal daarom meteen zenuwachtig reageren. Pak dus op tijd je camera erbij om het te filmen.

Ballonnen, Ballonnen, Ballonnen

Je kunt ballonnen in roze en blauw ophangen als je visite hebt. Het is dan afwachten hoelang het duurt voordat je visite het door hebben. Ook leuk is om een foto met ballonnen te maken en deze te delen op social media (je bent niet de enige;)).

kraskaart 'we krijgen een baby'

De bovenstaande opties kun je natuurlijk ook gebruiken om een foto mee te maken. Een foto van een verbaasde oma & opa of een foto met ballonnen. Tevens kun je ook foto’s maken van babysokjes, paperclips, je eerste echo, je hond of de bekende 1+1 = 3 foto. Vaak is zo’n foto zo persoonlijk dat het ook direct origineel is.

Boomerang

Altijd leuk: een boomerang die je kunt delen op social media. Jij en je partner kunnen bijvoorbeeld een ballon met Baby erop vasthouden. Een kleine beweging met de ballonnen en je boomerang is gemaakt!

Ik wens je veel plezier met het bekendmaken van je zwangerschap! Mocht je later ook nog ideeën nodig hebben voor jouw Gender Reveal Party, bekijk dan zeker mijn blog!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.