Baby NEWS!

babyshower & gender reveal

Een babyshower, een babyborrel, een gender reveal of wordt jullie babyboy of babygirl alweer een jaartje ouder? Ik begrijp dat jullie genoeg andere dingen aan jullie hoofd hebben.  Wil je toch een dag organiseren om nooit te vergeten? Of organiseer je iets een bekende maar weet je niet waar te beginnen? Mexevents helpt je graag om alle zorgen uit handen te nemen.

Heb je iets anders dat je wilt vieren omdat jullie binnenkort een gezinnetje worden of misschien al een gezin zijn, neem gerust contact met mij ons, dan bespreken we de mogelijkheden.

Babyshower

Laat jouw Babyshower organiseren door een pro!

Wil je je zwangere zus, dochter, of vriendin verrassen met een babyshower? Dit vergt flink wat voorbereiding. Buiten een gezellige middag met de meiden waarin moeder en baby in het middelpunt staan, wil het oog ook wat. Een mooie grote ballonnen boog, bloemen, een backdrop en een stijlvol ingedekte tafel waar jullie genieten van hapjes en drankjes en heel belangrijk: de taart! Maar het allerbelangrijkste bij het organiseren van een babyshower is natuurlijk dat de aanstaande moeder hier na afloop super tevreden op terug kijkt. Mexevents regelt alles voor deze speciale dag en verzorgt ook de styling op de dag zelf. 

Gender Reveal

Een originele Gender reveal party

Ook met een gender reveal weten wij raad! Iedereen is super benieuwd of er zich een klein onschuldig meisje of een stoere bink in de buik bevindt. En dit moet natuurlijk op een speciale manier onthuld worden; Mexevents kan je daarbij helpen!

Babyborrel of Kraamvisite

Laat uw kraamfeest organiseren

Gefeliciteerd, jullie zijn trotste ouders, tante/oom, opa of oma van dit prachtige wezentje. Jullie willen nu optimaal genieten van de kleine.

Jullie vrienden, familie; iedereen is super benieuwd en er moet een moment worden georganiseerd dat iedereen de mogelijkheid heeft om even langs te komen, zonder dat jullie daarmee belast worden.

Om dit eenmalig, goed te vieren, kun je Mexevents inschakelen om jullie te ontzorgen. Zij weten een perfecte gelegenheid te creëren waarin iedereen happy is en alles draait om jou en jouw gezin!

Blogs Mexevents

Babyshower do's & don'ts

Hoe organiseer je een baby shower als verrassing voor de mama to be? Wij hebben wat baby shower tips voor je verzameld. Weet je meteen wat je allemaal wel en vooral ook beter NIET kan doen ūüėČ . Heb jij zelf nog leuke baby shower tips? Deel ze gerust!

Lees meer »

Alles wat je moet weten over de babyshower

Overgevlogen naar Nederland: de babyshower! Steeds vaker worden er feestjes georganiseerd waarbij de mommy to be in het middelpunt wordt gezet en waar de roze en blauwe feestartikelen een absolute must zijn. In deze blog lees je alles wat jij moet weten over de babyshower.

Lees meer »

Geslacht baby vertellen of niet?

Gender Reveal feestjes met gender reveal taarten, gender reveal shooters en gender reveal versiering. Tegenwoordig houden de meeste mensen een Gender Reveal feest. Maar ben jij degene die twijfelt? Wil je het geslacht wel vertellen? Of wil je het voor jezelf houden? Of wil je het past weten als je baby wordt geboren?

Lees meer »

Zwangerschapsaankondiging

Gefeliciteerd, waarschijnlijk weet je dat je zwanger bent en ben je op het punt beland om je zwangerschap aan te kondigen. Spannend niet waar? Er komt een heel nieuw hoofdstuk in je leven. Je kunt vast niet wachten om je zwangerschap bekend te maken. Lees snel verder want ik geef je 4 manieren om je zwangerschap aan te kondigen.

Lees meer »

Deel onze pagina