themafeest

magische themafeesten

Altijd al gedroomd van een topfeest met een dresscode en aankleding die tot in de puntjes is verzorgd? Met ons oog voor detail creëren wij een unieke setting voor je themafeest. Om een zo compleet mogelijke beleving neer te kunnen zetten, werkt Mexevents samen met verschillende professionals die minstens zoveel passie voor hun vak hebben als wij. Denk hierbij aan decoratie, licht en geluid, catering, entertainment, fotografie enzovoort.

een unieke ervaring

Tijdens onze events is er van alles te zien, horen en beleven. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

making memories

Wij realiseren magische themafeesten waar lang over nagepraat wordt. Deel jouw ideeën met Mexevents en wij maken je dromen waar. Enkele van onze ideeën zie je terug in onze blog hieronder, maar alles is mogelijk.

Blogs Mexevents

10 thema ideeën

Themafeesten blijven in trek, alleen het onderwerp veranderd. Dit worden 3 inspirerende minuten. Bedenk eens hoe jouw bedrijfsfeest of thuisfeest eruit zal zien als themafeest met deze een van deze thema's. Negen van de tien ideeën laat je wellicht aan je voorbij gaan maar dat tiende idee is misschien wel een match. Doe ermee wat je wilt. Onthoud wel: een thema zorgt altijd voor meer verbinding, meer connectie en meer gespreksstof onder de aanwezigen.

Lees meer »

Deel onze pagina