themafeest

magische themafeesten

Altijd al gedroomd van een topfeest met een dresscode en aankleding die tot in de puntjes is verzorgd? Met ons oog voor detail creëren wij een unieke setting voor je themafeest. Om een zo compleet mogelijke beleving neer te kunnen zetten, werkt Mexevents samen met verschillende professionals die minstens zoveel passie voor hun vak hebben als wij. Denk hierbij aan decoratie, licht en geluid, catering, entertainment, fotografie enzovoort.

een unieke ervaring

Tijdens onze events is er van alles te zien, horen en beleven. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

making memories

Wij realiseren magische themafeesten waar lang over nagepraat wordt. Deel jouw ideeën met Mexevents en wij maken je dromen waar. Enkele van onze ideeën zie je terug in onze blog hieronder, maar alles is mogelijk.

Mini festival

In 2020 hebben we helaas het festivalseizoen moeten missen. Gezien de corona maatregelen zal het nog wel even duren voor we allemaal weer kunnen hossen op de grotere festivals. Daarom wil Mexevents nu graag festivals aanbieden in een privé sfeer met alles erop en eraan. Denk daarbij aan foodtrucks, styling, dj's, tenten en een bar. Kies je liever voor een wat exclusievere aanpak? Met bedienend personeel zorgen wij voor een optimale beleving. Heb jij een grote tuin, een zwembad of iets anders wat wij kunnen omtoveren tot een festival en kan jij ook niet meer wachten tot het seizoen weer start? Mail ons dan nu voor de mogelijkheden!

Blogs Mexevents

Deel onze pagina