Zakelijke events

entertainment op hoog niveau

De opening van je nieuwe zaak? Een lancering van een nieuwe product? Een netwerkborrel of het 'zoveel-jaar-bestaan' vieren? Mexevents tilt jouw zakelijke event naar een hoger niveau. De gasten zullen jouw bedrijf op een unieke manier ervaren en onthouden. Je zet je bedrijf echt als merk op de kaart. Om een zo compleet mogelijke beleving neer te kunnen zetten, werkt Mexevents samen met verschillende professionals die minstens zoveel passie voor hun vak hebben als wij. Denk hierbij aan decoratie, licht en geluid, catering, entertainment, fotografie enzovoort.

Evenement organiseren

Een unieke beleving

Een personeelsfeestje, vrijdagmiddagborrel of een teambuildingsdag? Wil je jouw medewerkers bedanken? Of samen iets unieks ervaren? Mexevents is gespecialiseerd in het organiseren van unieke evenementen waarbij beleving centraal staat. Wij zorgen ervoor dat je business event tot in de kleinste details klopt.


Blogs Mexevents

5 redenen waarom elk bedrijf een bedrijfsfeest moet organiseren

Op de een of andere manier heeft de term bedrijfsfeest voor sommige bedrijven een negatieve klank. Lang niet alle medewerkers zitten op een feest te wachten, er zijn geen vrijwilligers voor de feestcommissie en het kost ook nog eens veel geld. Waarom zou je dan een bedrijfsfeest willen geven? Is het niet gunstiger dat hele jaarlijkse feest lekker over te slaan? Fout! Er zitten namelijk veel voordelen aan een bedrijfsfeest die je misschien nog helemaal niet kent. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet om je te overtuigen van het nut van geven van een feest voor jouw personeel. 

Lees meer »

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest op de planning en heb je nog een aantal tips nodig om je bedrijfsfeest te organiseren? Wij hebben inmiddels al aardig wat bedrijfsfeesten meegemaakt en op elk bedrijfsfeest zien wij merkwaardige dingen. Niet altijd negatief hoor, zeker ook positief. Daarom delen we graag onze tips met jou, zodat je een onvergetelijk bedrijfsfeest kunt organiseren of laten organiseren (door ons;))

Lees meer »

deel onze pagina