Magische, onvergetelijke herinneringen

Mexevents is jouw eventplanner

prikkel je zintuigen

Mexevents creëert een magische en onvergetelijke sfeer voor jouw event. Of dat nu een themafeest, een thuisfeest, een babyshower of een zakelijke event is; Mexevents verzorgt het allemaal zowel in het binnen- als buitenland. Van entertainment tot catering, decoratie en styling in de kleinste details; Mexevents zorgt voor een totale ervaring die jij en je gasten niet snel zullen vergeten!

Styling van jouw event

making memories

Wil je met ons magische en onvergetelijke herinneringen maken? We leren jou en je droomevent graag kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij maken je dromen waar. Tijdens onze kennismaking bespreken we je wensen en de mogelijkheden. 

Jullie kunnen Mexevents inzetten voor de styling, maar ook voor de gehele organisatie van jullie event!

Mexy

Mijn naam is Mexy Aerts, ik zorg voor een magisch event wat niemand ooit zal vergeten. Lees meer >>

Diensten mexevents

Hieronder een kleine greep uit hetgeen Mexevents doet. Klik op de button voor meer informatie. Heb je een ander uniek idee waarvoor je een planner nodig hebt? Mail mij dan, ik denk (en plan) graag met je mee.

Blogs Mexevents

Vrijgezellenfeest organiseren, zo overleef je dat

Een vrouw, vaak verkleed als bruid die gekke opdrachten doet omgeven door minimaal vier vriendinnen met de slappe lach... Vrijgezellenfeest-alert! Gaat jouw bestie binnenkort ook trouwen? En heb jij de eer om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dat valt niet altijd mee! Daarom vind je hier alle tips en oplossingen voor de meest voorkomende knelpunten.

Lees meer »

Bruiloft dresscode voor de gasten

Als bruiloftsgast wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Maar, er zijn wel een aantal ongeschreven regels voor de kleding van bruiloftsgasten. Ga je binnenkort naar een bruiloft? Lees deze bruiloft dresscode voor de gasten dan even door! Ga liever niet voor de volgende outfits:

Lees meer »

Een feestje geven tijdens corona

Er zijn regels om te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk ziek worden van het coronavirus. Wat is goed om te weten over het vieren van je verjaardag of het geven van een feestje? Ja, je kan een feestje geven of partijtje vieren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan hoef je geen afstand te houden van andere mensen. Een verjaardagsknuffel geven mag dus weer. Een paar tips: 

Lees meer »

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest op de planning en heb je nog een aantal tips nodig om je bedrijfsfeest te organiseren? Wij hebben inmiddels al aardig wat bedrijfsfeesten meegemaakt en op elk bedrijfsfeest zien wij merkwaardige dingen. Niet altijd negatief hoor, zeker ook positief. Daarom delen we graag onze tips met jou, zodat je een onvergetelijk bedrijfsfeest kunt organiseren of laten organiseren (door ons;))

Lees meer »

deel onze pagina