Hallo!

Wat leuk dat je op mijn website aan het rondkijken bent. Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Mexy Aerts, 30 jaar en eigenaresse van Mexevents.

De unieke samenstelling van erg geordend zijn, planmatig te werk gaan, maar eveneens ook een super creatieve kant hebben, maken mij de perfecte eventplanner.  

MEXY AERTS

Een aanpakker,

een organisatietalent!

enthousiast, Energiek!,

Exclusief, eerlijk &

Ervaren!

eventplanner vanaf het begin

Wat doe ik? Ik ben eventplanner

Waar ben ik goed in? Organiseren en plannen, beleving creëren, netwerken, positief denken, denken in oplossingen, creatief zijn.

Waarom doe ik dat? Omdat ik zelf heb ervaren dat evenementen mij een gelukkig gevoel geven. Zeker als deze van A tot Z gevuld zijn met speciale magische momenten die een herinnering zijn voor het leven. Ik denk terug aan alle voorgaande jaren waarin ik, week in, week uit, een event bijwoonde in binnen- en/of buitenland. Van grote festivals, tot kleine verjaardagen, tot bruiloften, tot babyshowers, tot borrels op locatie, tot vakantiefeestjes en ga zo maar door.

Op het moment dat ik op mijn telefoon terugkijk naar die momenten door middel van foto’s en video’s, verschijnt er een lach op mijn gezicht. Je deelt dit weer met je vrienden omdat je samen een herinnering hebt gemaakt waar je nog een lange tijd over napraat en van nageniet.

Alles start met een droom

Het punt dat ik dacht ik wil dromen werkelijkheid maken, was toen ik stage liep in 2015 op Sint Maarten, je weet wel, dat eiland met die mooie witte stranden en helderblauwe zee waarvan iedereen droomt.

Tijdens die stage organiseerde ik events en bruiloften en kon ik mensen dat euforische gevoel geven dat ik zelf ook altijd ervaar tijdens een goed georganiseerd event. Na die stage wist ik het zeker, deze baan is voor mij weggelegd.

Nu zijn we 7 jaar verder, ondertussen nog de andere eilanden van het Caribische gebied ontdekt én afgestudeerd aan de Breda University of Applied Sciences, en heb ik ervoor gekozen om de stap te zetten om een bedrijf te beginnen waarvan ik altijd droomde.


Deel onze pagina