Magische, onvergetelijke herinneringen

Van huwelijksaanzoek tot droomdag

Heb je inspiratie nodig voor het aanzoek? Of is er al een aanzoek gedaan en zijn jullie wellicht al meteen gaan nadenken over de datum, locatie en de droomjurk? Om de mooiste dag uit jullie leven te verwezenlijken dient alles tot in detail voorbereid te zijn.

Deze voorbereidingen voor jullie bruiloft zijn leuk, maar vergen veel tijd, energie en kunnen voor een hoop stress zorgen. Hoe maak je een juiste keuze uit de vele leveranciers die zich aanbieden en hoe regel je alles tot in detail (naast jullie drukke banen, privé leven en gezin)? Als (aanstaand) bruidspaar willen jullie zorgeloos van de bruiloft én de weg ernaar toe kunnen genieten. 

Een maatwerk bruiloft

Mexevents kan in deze drukke en hectische tijd een uitkomst bieden. Ieder bruidspaar is uniek en heeft eigen wensen en ideeën voor hun bruiloft. Wij passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Wij werken niet met pakketten of vaste concepten. Alles wat wij leveren is puur maatwerk en speciaal voor jullie bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd.

Onze dienstverlening kan bestaan uit de totale organisatie van jullie bruiloft, maar ook uit enkele onderdelen hiervan of je kan ons vragen als ceremoniemeester. Jullie bepalen zelf waar jullie onze kennis en creativiteit voor willen inzetten en wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen uitkijken naar, en genieten van jullie onvergetelijke droombruiloft.

Mexy

Mijn naam is Mexy Aerts, ik zorg voor een magische bruiloft wat niemand ooit zal vergeten. Lees meer >>

DIENSTEN MEXEVENTS

Blogs Mexevents


Deel onze pagina