Trouwen in het buitenland

Geef elkaar het ja-woord

Wonen jullie in Nederland, maar willen jullie graag in vakantiesferen trouwen op een schitterend zandstrand aan de Cote d’Azur, in Marbella of juist in de Caribbean?

Dromen jullie helemaal weg bij het idee van een trouwweekend in een romantische wijngaard in het Bourgondische Italië?

Hebben jullie een bijzondere plek in Europa, of ver daarbuiten, die zo speciaal voor jullie is, dat dat de enige plek is waar jullie elkaar het JA-woord willen geven? Aarzel dan niet en neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bruiloft in het buitenland

weddingplanner in het buitenland nodig?

Een bruiloft in het buitenland organiseren vergt veel flexibiliteit, organisatietalent en creativiteit. Het is echt een aanrader de assistentie van een professionele weddingplanner in te schakelen wanneer jullie met dit idee rondlopen.

Mexevents heeft ruime ervaring met bruiloften in het buitenland waardoor we moeiteloos de juiste wegen weten te bewandelen en we op de hoogte zijn van de lokale gebruiken en diverse mogelijkheden.

Wij dichten alle eventuele valkuilen zodat jullie verzekerd zijn dat alles precies loopt zoals jullie voor ogen hadden en jullie heerlijk ontspannen van de voorbereidingen kunnen genieten.

Blogs Mexevents


Deel onze pagina