De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavië, samen op avontuur in Marokko… Er zijn zoveel prachtige landen om ons heen om te trouwen. En waarom ook niet? Het is júllie dag, en die vier je precies zoals je zelf wilt! Maar wat zijn nu de mooiste trouwlocaties in het buitenland? Een lastige vraag met subjectief antwoord natuurlijk, maar in deze blog vertel ik je over enkele van mijn favorieten trouwbestemmingen in het buitenland! 

1. ITALIË ALS TROUWLOCATIE

Toscane, Puglia, Umbrië, Sardinië, de prachtige Italiaanse steden; ik kan nog wel even doorgaan. Italië is toch wel echt een van de mooiste en meest romantische trouwlocaties in het buitenland. Alleen al om het eten in Bella Italia zou ik trouwen in Italië!

2. Trouwen in marokko

Trouwen in Marokko

Marokko mag ook echt niet ontbreken in dit lijstje. Wat is dit een prachtig land! Marrakech en Ourika zijn beide goed te bereiken en hebben een aantal prachtige trouwlocaties. Het is er zelfs in de meeste wintermaanden aangenaam weer en het eten is ook érg goed. Mijn favoriete trouwlocatie in Marokko is Kasbah Bab Ourika in het Atlasgebergte.

3. DE FJORDEN VAN NOORWEGEN ALS TROUWLOCATIE

Deze staat echt op mijn bucketlist: een bruiloft organiseren in Noorwegen met de fjorden als achter- of ondergrond ;-). Voor de echte avonturiers en Scandinavië-fans!

4. Een romantische bruiloft in Frankrijk

Plekken als de Provence & de Franse Riviera: wauw! Je kunt er zelfs naartoe rijden mocht je het willen. In Zuid Frankrijk en rond Parijs zijn prachtige trouwlocaties te vinden! Hoe romantisch wil je het hebben. Er zijn zoveel mooie trouwlocaties voor zowel grote- als kleine gezelschappen.

5. Trouwen op Ibiza

Tapas anyone? Ibiza is romantisch, luxe, het is er echt bijna altijd lekker weer en toch zo dichtbij. Met prachtige locaties aan het water. Echt een hele fijne locatie voor een bruiloft in het buitenland.

6. Tropisch of Caribisch op de ABC-eilanden

Parelwitte stranden en een helder blauwe zee. Prachtige eilanden waar ik echt mijn hart aan verloren heb. Landen als Sint Maarten, Bonaire, Curaçao en Aruba bieden zoveel toffe en heel unieke mogelijkheden om te trouwen!

Trouwen in het buitenland is prachtig

Eigenlijk kan ik wel door blijven gaan met deze lijst van de mooiste trouwlocaties in het buitenland. Want hoeveel fijne, mooie, bijzondere plekken zijn er wel niet op de wereld waar u zou kunnen trouwen. Plekken die veel voor u betekenen, waar u of uw verloofde misschien wel vandaan komt, de plek waar u ten huwelijk werd gevraagd of gewoon een hele mooie plek met de juiste uittaling voor jullie bruiloft. Wat het ook is: geniet er intens van! Trouwen in het buitenland is echt prachtig.

 

Mijn hart gaat sneller kloppen van intieme bruiloften in het buitenland. Zó dankbaar ben ik dat ik iedere keer weer onderdeel mag zijn van het grote avontuur dat trouwen in het buitenland heet. Het blijft toch een heel bijzonder iets.

 

Nu ben ik ook wel benieuwd: wat lijkt u de mooiste trouwlocatie in het buitenland? Laat het weten in de comments!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Lotte
2 jaar geleden

Een unieke ervaring! Jullie zijn echt een aanrader Lieve groet Lotte