Trouwen in het buitenland

Geef elkaar het ja-woord

Wonen jullie in Nederland, maar willen jullie graag in vakantiesferen trouwen op een schitterend zandstrand aan de Cote d’Azur, in Marbella of juist in de Caribbean?

Dromen jullie helemaal weg bij het idee van een trouwweekend in een romantische wijngaard in het Bourgondische Italië?

Hebben jullie een bijzondere plek in Europa, of ver daarbuiten, die zo speciaal voor jullie is, dat dat de enige plek is waar jullie elkaar het JA-woord willen geven? Aarzel dan niet en neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bruiloft in het buitenland

weddingplanner in het buitenland nodig?

Een bruiloft in het buitenland organiseren vergt veel flexibiliteit, organisatietalent en creativiteit. Het is echt een aanrader de assistentie van een professionele weddingplanner in te schakelen wanneer jullie met dit idee rondlopen.

Mexevents heeft ruime ervaring met bruiloften in het buitenland waardoor we moeiteloos de juiste wegen weten te bewandelen en we op de hoogte zijn van de lokale gebruiken en diverse mogelijkheden.

Wij dichten alle eventuele valkuilen zodat jullie verzekerd zijn dat alles precies loopt zoals jullie voor ogen hadden en jullie heerlijk ontspannen van de voorbereidingen kunnen genieten.

Blogs Mexevents

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavië, samen op avontuur in Marokko… Er zijn zoveel prachtige landen om ons heen om te trouwen. En waarom ook niet? Het is júllie dag, en die vier je precies zoals je zelf wilt! Maar wat zijn nu de mooiste trouwlocaties in het buitenland? Een lastige vraag met subjectief antwoord natuurlijk, maar in deze blog vertel ik je over enkele van mijn favorieten trouwbestemmingen in het buitenland! 

Lees meer »

Do's and don'ts trouwen buitenland

Trouwen op een parelwit strand in een ver buitenland: het is de droom van veel stellen. Maar je moet wel blijven ‘smeren’ als je niet als een kreeft het ja-woord wil geven aan je geliefde. Het komt namelijk nog wel eens voor dat mensen keihard verbranden tijdens hun huwelijksdag.

Lees meer »

Deel onze pagina