De top 3 trouwtrends voor 2020


Het nieuwe jaar is begonnen, tijd om de trouwtrends 2020 met jullie te delen.

1. Combineer kleur

Tot nu toe legden we de kleuraccenten vooral in de details als linten, lampionnen en in bloemwerk. 2020 brengt daar verandering in!

We gaan meerdere kleuren combineren én we voeren de kleuren grootser door. Bij de ceremonie zien we dit met name terug in stoeldecoratie en trouwpriëlen van gekleurde unistoffen. Bij het diner kiezen we voor mooie licht gekleurde tafellakens en servetten en vallen we niet voor het gemak van het al aanwezige witte linnen van de locatie. Door kleur op deze manier toe te passen, krijg je een hele andere sfeerbeleving en zullen de kleuren in bloemen en accessoires elkaar meer versterken.


2. Hanging flowers

Naast dat we meer groen verwerken in de bloemstukken, gaan we in 2020 ook meer hangende bloemdecoratie zien. Heel voorzichtig zagen we deze trend al eerder Nederland binnen druppelen maar het zette nog niet echt door. Als eye-catcher in een feestzaal, als backdrop bij de ceremonie of aan een trouwprieel, op houten planken boven dinertafels!

Weddingplanner Mexevents

3. Cool balloons

Op onze speurtocht naar nieuwe trends kwamen we deze gekke ballonnen tegen. In Nederland nog nauwelijks te krijgen, maar dat zal vast niet lang duren. Gebruik deze trendy ballonnen bij je fotoshoot, te leuk! Je hebt er maar een paar nodig om de show te stelen.

Ballonnen op je bruiloft

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.