Magische, onvergetelijke herinneringen

Van huwelijksaanzoek tot droomdag

Heb je inspiratie nodig voor het aanzoek? Of is er al een aanzoek gedaan en zijn jullie wellicht al meteen gaan nadenken over de datum, locatie en de droomjurk? Om de mooiste dag uit jullie leven te verwezenlijken dient alles tot in detail voorbereid te zijn.

Deze voorbereidingen voor jullie bruiloft zijn leuk, maar vergen veel tijd, energie en kunnen voor een hoop stress zorgen. Hoe maak je een juiste keuze uit de vele leveranciers die zich aanbieden en hoe regel je alles tot in detail (naast jullie drukke banen, privé leven en gezin)? Als (aanstaand) bruidspaar willen jullie zorgeloos van de bruiloft én de weg ernaar toe kunnen genieten. 

Een maatwerk bruiloft

Mexevents kan in deze drukke en hectische tijd een uitkomst bieden. Ieder bruidspaar is uniek en heeft eigen wensen en ideeën voor hun bruiloft. Wij passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Wij werken niet met pakketten of vaste concepten. Alles wat wij leveren is puur maatwerk en speciaal voor jullie bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd.

Onze dienstverlening kan bestaan uit de totale organisatie van jullie bruiloft, maar ook uit enkele onderdelen hiervan of je kan ons vragen als ceremoniemeester. Jullie bepalen zelf waar jullie onze kennis en creativiteit voor willen inzetten en wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen uitkijken naar, en genieten van jullie onvergetelijke droombruiloft.

Mexy

Mijn naam is Mexy Aerts, ik zorg voor een magische bruiloft wat niemand ooit zal vergeten. Lees meer >>

DIENSTEN MEXEVENTS

Blogs Mexevents

Vrijgezellenfeest organiseren, zo overleef je dat

Een vrouw, vaak verkleed als bruid die gekke opdrachten doet omgeven door minimaal vier vriendinnen met de slappe lach... Vrijgezellenfeest-alert! Gaat jouw bestie binnenkort ook trouwen? En heb jij de eer om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dat valt niet altijd mee! Daarom vind je hier alle tips en oplossingen voor de meest voorkomende knelpunten.

Lees meer »

Bruiloft dresscode voor de gasten

Als bruiloftsgast wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Maar, er zijn wel een aantal ongeschreven regels voor de kleding van bruiloftsgasten. Ga je binnenkort naar een bruiloft? Lees deze bruiloft dresscode voor de gasten dan even door! Ga liever niet voor de volgende outfits:

Lees meer »

Een feestje geven tijdens corona

Er zijn regels om te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk ziek worden van het coronavirus. Wat is goed om te weten over het vieren van je verjaardag of het geven van een feestje? Ja, je kan een feestje geven of partijtje vieren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan hoef je geen afstand te houden van andere mensen. Een verjaardagsknuffel geven mag dus weer. Een paar tips: 

Lees meer »

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest op de planning en heb je nog een aantal tips nodig om je bedrijfsfeest te organiseren? Wij hebben inmiddels al aardig wat bedrijfsfeesten meegemaakt en op elk bedrijfsfeest zien wij merkwaardige dingen. Niet altijd negatief hoor, zeker ook positief. Daarom delen we graag onze tips met jou, zodat je een onvergetelijk bedrijfsfeest kunt organiseren of laten organiseren (door ons;))

Lees meer »

Deel onze pagina