Magische, onvergetelijke herinneringen

Van huwelijksaanzoek tot droomdag

Heb je inspiratie nodig voor het aanzoek? Of is er al een aanzoek gedaan en zijn jullie wellicht al meteen gaan nadenken over de datum, locatie en de droomjurk? Om de mooiste dag uit jullie leven te verwezenlijken dient alles tot in detail voorbereid te zijn.

Deze voorbereidingen voor jullie bruiloft zijn leuk, maar vergen veel tijd, energie en kunnen voor een hoop stress zorgen. Hoe maak je een juiste keuze uit de vele leveranciers die zich aanbieden en hoe regel je alles tot in detail (naast jullie drukke banen, privé leven en gezin)? Als (aanstaand) bruidspaar willen jullie zorgeloos van de bruiloft én de weg ernaar toe kunnen genieten. 

Een maatwerk bruiloft

Mexevents kan in deze drukke en hectische tijd een uitkomst bieden. Ieder bruidspaar is uniek en heeft eigen wensen en ideeën voor hun bruiloft. Wij passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Wij werken niet met pakketten of vaste concepten. Alles wat wij leveren is puur maatwerk en speciaal voor jullie bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd.

Onze dienstverlening kan bestaan uit de totale organisatie van jullie bruiloft, maar ook uit enkele onderdelen hiervan of je kan ons vragen als ceremoniemeester. Jullie bepalen zelf waar jullie onze kennis en creativiteit voor willen inzetten en wij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen uitkijken naar, en genieten van jullie onvergetelijke droombruiloft.

Mexy

Mijn naam is Mexy Aerts, ik zorg voor een magische bruiloft wat niemand ooit zal vergeten. Lees meer >>

DIENSTEN MEXEVENTS

Blogs Mexevents

Babyshower do's & don'ts

Hoe organiseer je een baby shower als verrassing voor de mama to be? Wij hebben wat baby shower tips voor je verzameld. Weet je meteen wat je allemaal wel en vooral ook beter NIET kan doen ūüėČ . Heb jij zelf nog leuke baby shower tips? Deel ze gerust!

Lees meer »

10 thema idee√ęn

Themafeesten blijven in trek, alleen het onderwerp veranderd. Dit worden 3 inspirerende minuten. Bedenk eens hoe jouw bedrijfsfeest of thuisfeest eruit zal zien als themafeest met deze een van deze thema's. Negen van de tien idee√ęn laat je wellicht aan je voorbij gaan maar dat tiende idee is misschien wel een match. Doe ermee wat je wilt. Onthoud wel: een thema zorgt altijd voor meer verbinding, meer connectie en meer gespreksstof onder de aanwezigen.

Lees meer »

Alles wat je moet weten over de babyshower

Overgevlogen naar Nederland: de babyshower! Steeds vaker worden er feestjes georganiseerd waarbij de mommy to be in het middelpunt wordt gezet en waar de roze en blauwe feestartikelen een absolute must zijn. In deze blog lees je alles wat jij moet weten over de babyshower.

Lees meer »

De mooiste trouwlocaties in het buitenland

Landelijk trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in Scandinavi√ę, samen op avontuur in Marokko‚Ķ Er zijn zoveel prachtige landen om ons heen om te trouwen. En waarom ook niet? Het is j√ļllie dag, en die vier je precies zoals je zelf wilt!¬†Maar wat zijn nu¬†de mooiste trouwlocaties in het buitenland? Een lastige vraag met subjectief antwoord natuurlijk, maar in deze blog vertel ik je over enkele van mijn favorieten trouwbestemmingen in het buitenland!¬†

Lees meer »

Deel onze pagina